Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Het Nationale Franchise Congres 2022 uitverkocht!

Op donderdag 13 oktober a.s. wordt Het Nationale Franchise Congres gehouden. Het centrale thema van dit jaar is: “WHAT’S NEXT!”. Inschrijven voor het franchisecongres is niet meer mogelijk, het congres is tot de laatste plaats gevuld.

Het congres wordt geleid door Ruud Veltenaar. Ook zal hij een presentatie en een seminar verzorgen over ‘Inspirimenten voor het franchise van de nabije toekomst’. Pim Dirckx, directeur operations bij Spar, zal uitleg geven over de grote transitie die Spar heeft doorgemaakt: wat is er gedaan en waarom?
Naast de plenaire onderdelen zijn er workshops welke onder leiding staan van New York Pizza, Home Instead, SLA, fit20, WAAR en De Nationale Franchise Gids.

De Nederlandse economie en daarmee ook de franchisemarkt heeft de afgelopen jaren roerige tijden gekend. Niet alleen vanwege de komst van COVID-19 maar denk ook aan de onder spanning staande arbeidsmarkt, de stikstofcrisis, de woningmarkt die op slot zit, de toenemende centrale rol van het internet, thuisbezorging en duurzaamheid in het algemeen. Veel verschillende factoren komen samen die allemaal belangrijke invloed hebben op franchise. Onderwerpen variëren van digitalisering, duurzaamheid tot aan marketing en werving. Het is aan de franchisegever om tijdig op deze ontwikkelingen te anticiperen.

Eén van de onderwerpen die populair is en die behandeld zal worden is het werven van ondernemers. Workshopvoorzitter Tim Hazekamp vertelt: “Voor veel formules is het optimaal inrichten van het wervingsproces nog altijd een hele uitdaging. Dit terwijl er best een aantal processen en stappen vastgelegd kunnen worden. We gaan donderdag met elkaar in gesprek om te zien wat we van elkaar kunnen leren.” Ieder jaar weer is Het Nationale Franchise Congres uitverkocht, ook dit jaar zullen er franchisegevers aanwezig zijn van meer dan honderd franchiseformules. De verwachtingen zijn ook dit jaar weer hoog gespannen,” aldus Hazekamp.

×