Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Het Nationale Franchise Congres 2022; What’s Next in Franchise?

De afbeelding is van een eerdere editie van Het Nationale Franchise Congres.

Op donderdag 13 oktober aanstaande gaat het weer gebeuren; Het Nationale Franchise Congres 2022. Thema van dit jaar is ‘What’s next?’ Uitvalsbasis is zoals gebruikelijk weer het prachtige hoofdkantoor van de ABN Amro aan de Gustav Mahler in de Zuid-As van Amsterdam. Dit jaar werpen we onder leiding van futurist Ruud Veltenaar en toonaangevende franchisegevers een blik op de nabije toekomst en gaan dieper in op innovatie. duurzaamheid, maatschappelijk verantwoord ondernemen, digitalisering en marketing.

Het Nationale Franchise Congres is ieder jaar weer de grootste bijeenkomst van franchisegevers in Nederland. Meer dan 100 verschillende franchiseformules zijn vertegenwoordigd op deze middag met meer dan 150 aanwezigen.

Corona is vooralsnog net tot rust gekomen en toch dienen zich nieuwe crises aan waar van franchisegevers wordt verwacht dat zij daarop voorbereid zijn en adequaat zullen reageren: de onder spanning staande arbeidsmarkt, de stikstofcrisis, de woningmarkt die op slot zit, politieke spanningen in het buitenland, de toenemende centrale rol van het internet, thuisbezorging en duurzaamheid in het algemeen. Veel verschillende factoren komen samen waar franchisegevers goed op voorbereid moeten zijn.

Het is aan de franchisegever om tijdig op deze ontwikkelingen te anticiperen. Daarom heeft Het Franchise Congres een aantal sprekers en deskundigen uitgenodigd om deze thema’s tot leven te brengen. Onder leiding van dagvoorzitter Ruud Veltenaar en ervaren franchisegevers zullen de aanwezigen van een middag vol kennissen presentaties kunnen genieten waarbij er natuurlijk uitgebreid de gelegenheid is om met elkaar te netwerken.

Deelnemen?  Reserveer hier uw toegangsbewijs.

×