Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Het Nationale Franchise Congres 2023, 9 november a.s.: Samen Groeien

02 oktober 2023

Op donderdagmiddag 9 november aanstaande gaat het weer gebeuren: Het Nationale Franchise Congres. Thema van dit jaar is Samen Groeien. Uitvalsbasis is zoals gebruikelijk weer het prachtige hoofdkantoor van ABN Amro aan de Zuidas in Amsterdam.

“Wij merken dat de markt behoorlijk onder spanning staat”, vertelt organisator Tiago Jurgens. “Het consumentenvertrouwen is nog altijd laag, de arbeidsmarkt is krap en de inkoopkosten hoog. Ondanks deze uitdagingen willen franchiseformules toch blijven groeien. Immers, stilstand is achteruitgang. Daar wilden we iets mee doen.”

Tijdens het congres komen vragen aan de orde als: Hoe kan een franchiseformule haar potentieel het beste benutten? Welke rol spelen de ondernemers hierin? Is franchise überhaupt wel het goede model? Of zijn er alternatieven? Wat kunnen franchiseformules misschien nog leren van filiaalbedrijven?

Voorwaarde voor groei is een harmonieuze samenwerking tussen franchisegever en franchisenemer. Groei betekent meestal ook verandering. Om te beginnen van de formule. Denk aan het herbenoemen van de propositie, relocatie van vestigingen en herindeling van de verzorgingsgebieden. Ook heeft dit direct betrekking op het vinden van locaties, personeel en natuurlijk ondernemers. De ondernemer zelf zal ook mee moeten in de groei door middel van opleiding en training.

Het Nationale Franchise Congres is ieder jaar weer de grootste bijeenkomst van franchisegevers in Nederland. Meer dan 100 verschillende franchiseformules zijn vertegenwoordigd op deze middag met meer dan 150 aanwezigen. Kortom, hoe kan de branche als geheel ervoor zorgen dat zij blijft groeien, zowel in kwantiteit als in kwaliteit? Het wordt behandeld tijdens Het Nationale Franchise Congres 2023.

Deelnemen? Klik hier om een toegangsbewijs te reserveren.

×