Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Het Nationale Franchise Congres: Inspirerende Sprekers en Verrijkende Workshops

Op 9 november vindt de 22e editie van Het Nationale Franchise Congres plaats, gehost in het ABN AMRO Hoofdkantoor gelegen aan de Amsterdamse Zuidas. Het congres, jaarlijks bijgewoond door de grootste namen in de Nederlandse franchisewereld, biedt een unieke gelegenheid voor franchisegevers om te netwerken en nieuwe inzichten op te doen.

Tijdens het congres wordt er door middel van een plenaire sessie de huidige uitdagingen en lopende zaken in franchise besproken. Ieder jaar worden er presentaties en workshops gegeven door prominente franchisegevers. Denk aan onderwerpen als leiderschap, communicatie, werving en marketing. Hieronder zijn de workshops overzichtelijk voor u op een rijtje gezet.

Ferdinand Molenaar – Franchise Recruiter New York Pizza

Met een rijke achtergrond in franchise consultancy en een indrukwekkende track record van het aantrekken van topfranchiseondernemers voor toonaangevende bedrijven, is Ferdinand Molenaar dé expert die u niet wilt missen. Zijn workshop onthult niet alleen geavanceerde strategieën om bedrijfsprocessen te digitaliseren, maar biedt ook waardevolle inzichten over (inter-)nationale expansie.

Marc Pontier – Manager Franchise Bruna en The Read Shop (Audax)

Bent u een ondernemer die op zoek is naar nieuwe manieren om uw bedrijf te laten groeien? Neem dan deel aan de workshop van Marc Pontier, de gedreven Manager bij Audax (business unit local stores). Marc begon als junior franchisemanager en groeide uit tot een bekwame retailmanager bij Retail Development Company. Sinds 2019 heeft hij bij Audax waardevolle kennis vergaard over diverse samenwerkingsmogelijkheden voor ondernemers. Ontdek bij Marcs workshop de sleutel tot succesvolle samenwerkingsverbanden, van flexibele inkoopcombinaties tot complete retailformules met een eigen unieke uitstraling.

Charlotte Oude Reimer – Directrice Nederlandse Franchise Vereniging

Met een professionele achtergrond van 14 jaar in de franchisewereld beschikt Charlotte over een solide basis voor waardevolle inzichten. Door haar eerdere rol als communicatiemanager bij de Nederlandse Franchise Vereniging en als marketingmanager bij verschillende franchiseorganisaties, weet ze als geen ander hoe groei verschillende uitdagingen met zich meebrengt. Haar workshop “Groeien in Kwaliteit” is de ultieme gelegenheid om te leren hoe u zowel uzelf als uw bedrijf naar hogere niveaus kunt tillen.

Theodoor Ludwig – Ludwig & Van Dam Franchiseadvocaten

Duik dieper in de complexe wereld van franchisewetgeving met de workshop van Theodoor Ludwig, van Ludwig & Van Dam Franchiseadvocaten, over “De Wet Franchise in de Praktijk”. Met een rechtenstudie die teruggaat tot 1989, heeft Theodoor Ludwig een indrukwekkende ervaring opgebouwd in de franchisebranche. Als medeoprichter van Ludwig & Van Dam Advocaten in 1996 heeft hij zich volledig toegelegd op franchisekwesties. Zijn rol als arbiter bij het Nederlandse Arbitrage Instituut en als mediator toont zijn brede expertise in conflictoplossing op meerdere niveaus. Mis deze unieke kans niet om uit de eerste hand te leren over de dynamische wereld van franchise wetgeving.

Tiago Jurgens – De Nationale Franchise Gids

Ontdek de geheimen van effectieve ondernemerswerving tijdens de workshop van Tiago Jurgens. Met meer dan 23 jaar ervaring in het leiden van het toonaangevende franchiseplatform van Nederland, heeft Tiago een scherp oog ontwikkeld voor het identificeren van gedreven individuen met een ondernemersgeest. Als toegewijde franchiserecruiter bij De Nationale Franchise Gids is hij verantwoordelijk voor het aantrekken van ondernemers voor een uitgebreid netwerk van meer dan 100 franchiseformules.

Het Nationale Franchise Congres 2023 belooft een verrijkende ervaring te worden voor alle deelnemers, met waardevolle inzichten die de deelnemers kunnen helpen bij het vormgeven van de toekomst van hun franchiseondernemingen. Er zijn twee sessies van elk een uur waarbij u kunt kiezen voor deelname aan seminars en/of workshops. Voor meer informatie en inschrijvingen, bezoek de website van Het Nationale Franchise Congres.

×