Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Het Nationale Franchise Congres dit jaar online

Op donderdagochtend 1 oktober a.s. vindt de 19e editie van Het Nationale Franchise Congres plaats. Dit jaar zal het geheel digitaal zijn in verband met corona. Het Nationale Franchise Congres Online wordt live uitgezonden vanuit het hoofdkantoor van ABN AMRO aan de Gustav Mahlerlaan 10 in Amsterdam.

“Wij hebben gekozen voor uitzending vanuit deze locatie, omdat wij daar over een eigen studio kunnen beschikken inclusief verschillende cameramannen en een regisseur”, vertelt organisator Georgios Thomakakis van De Nationale Franchise Gids. “De kwaliteit moet namelijk echt van topniveau zijn, daar willen wij niet op ingeven.”

‘Tune in’

Via de website van Het Nationale Franchise Congres kunt u bij inschrijving meteen aangeven welke workshop u wilt volgen na afloop van het webinar. U ontvangt één dag van tevoren een link in uw inbox om het congres live te kunnen volgen op 1 oktober. Daarnaast krijgt u ook een link om vervolgens ‘in te kunnen tunen’ op de gekozen workshop. Het congres zal van start gaan om 9.30 en is te volgen vanaf uw gewenste device. Deelname is alleen mogelijk voor personen werkzaam op managementniveau bij franchiseformules.

Webinar

Het Nationale Franchise Congres start met een webinar. Philippe Vorst (oprichter New York Pizza), Dimitri Yocarini (CEO Olympia) en Christel Teeuwen (CEO Primera), zullen onder leiding van BNR presentatrice Marijke Roskam discussiëren over hoe zij met corona om gaan en wat de impact hiervan op hun formule is. Daarnaast wordt uiteraard de aankomende Wet Franchise uitgebreid besproken.

Workshops

Vervolgens wordt u vanuit het webinar automatisch doorgeschakeld naar de workshops. De workshops worden voorgezeten door Willem Spierenburg (Albert Heijn), Lizan van der Pol (Bagels & Beans), Maarten Steinkamp (MultiVlaai en Jamin) en Sander Vlaanderen (De Beren).  Hier wordt een actieve opstelling verwacht van de deelnemers en is er vanzelfsprekend ook alle gelegenheid voor het stellen van vragen. Deelname aan Het Nationale Franchise Congres 2020 is geheel kosteloos.

×