Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Het Nationale Franchisecongres zit vol!

23 september 2014
Op 2 oktober a.s. wordt Het Nationale Franchisecongres gehouden. Het centrale thema van dit jaar is: ‘Franchise 2020’. Inschrijven voor het franchisecongres kan niet meer, het congres is tot de laatste plaats gevuld.

Het congres wordt voorgezeten door trendwatcher en communicatiespecialist Adjiedj Bakas. Bakas zal tijdens deze dag zijn blik werpen op de toekomst van franchise. Linda Keijzer, CEO van DA, zal haar visie geven op wat er allemaal komt kijken bij het doorvoeren van veranderingen.

“Linda Keijzer beschikt over een zeer ruime ervaring in de retail en weet als geen ander te vertellen wat er allemaal bij het doorvoeren van veranderingen komt kijken. Naast optredens van Linda Keijzer en de ‘trendwatcher des vaderlands’ Adjiedj Bakas zijn er twaalf workshops met actuele onderwerpen geleid door ervaren franchisegevers,” aldus organisator Tom Barten.

Een van die onderwerpen is de winkel anno 2020. Hoe komt de winkel er uit te zien in 2020? Bestaat de winkel nog wel, of gaat alles via het internet? De klant oriënteert zich nu veel in winkels, maar koopt het product uiteindelijk online. Winkels worden dus meer ingezet voor de juiste beleving bij een product. Zal de traditionele klant dan blijven bestaan? En hoe vindt de ondernemer dan de juiste mix om beide klantengroepen te blijven bereiken? Deze vragen en nog veel meer zal volgende week aan bod komen tijdens de 13e editie van Het Nationale Franchisecongres. Het congres wordt afgesloten met een netwerkborrel en een optreden van de Mash Machine.