Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Hét online food platform VersTrade voor elke foodprofessional

29 november 2022

Het platform van VersTrade verbindt de foodleverancier met de foodprofessional zonder tussenkomst van de groothandel. Door deze korte keten van VersTrade zijn er minder schakels en dus meer voordeel voor de foodprofessionals. Leveranciers hebben hun aanbod en prijzen volledig in eigen beheer op het VersTrade platform, waardoor er veel leuke en interessante regionale en niche-producten worden aangeboden die niet zo snel in het assortiment van een groothandel te vinden zijn.

Een foodprofessional kan via het VersTrade platform met onze app binnen één bestelling producten afnemen van verschillende leveranciers. Wij bezorgen alle producten gebundeld, wat een forse vermindering in voertuigbewegingen tot gevolg heeft. Het hele logistieke proces (ophalen, sorteren, bezorgen en eventueel warehousing) is in eigen beheer met vaste chauffeurs. Er wordt 6 dagen per week bezorgd door heel Nederland en 2 dagen in België.

Het platform biedt bovendien de mogelijkheid voor zowel leveranciers als de food professional om tot prijsafspraken te komen of om exclusiviteit overeen te komen voor bepaalde producten. VersTrade zorgt tevens voor de facturatie aan de afnemer en de betaling aan de leverancier.

Eigen foodplatform voor de franchise-organisaties

Het VersTrade platform heeft functionaliteiten die speciaal voor franchiseorganisaties ontworpen zijn. Zo kunnen franchise-locaties worden beheerd door de franchiseorganisatie, en zien de franchise-locaties het exclusieve assortiment en de prijzen zoals deze bepaald is door de franchiseorganisatie. Er kan per product een prijs met de leverancier overeengekomen worden die kan afwijken voor de reguliere afnemer op het platform en de franchise organisatie kan hier een marge bovenop zetten die vervolgens via VersTrade afgedragen wordt aan de franchiseorganisatie. Eventueel kan de VersTrade app als white-label app helemaal gerestyled worden in de huisstijl van de franchiseorganisatie.

Met het platform heb je als franchiseorganisatie je eigen food platform die heel breed ingezet kan worden. Denk aan:

  • Eigen assortiment bepalen met franchise specifieke producten
  • Prijs beheer
  • Gebruik van bestellijsten
  • Digitale pakbonnen
  • Uitstekende klantenservice

Neem gerust contact op om erachter te komen hoe wij bij kunnen dragen aan het verdere succes van jouw organisatie via klantenservice@verstrade.nl of bel ons op +31 30 227 0563.

×