Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Het verhaal van bagelbaas Richard Duijster

In de levendige volksbuurt de Pijp runt Richard Duijster al bijna 13 jaar vol passie en trots zijn Bagels & Beans aan de Ferdinand Bolstraat. Het avontuur wat hij samen met zijn vrouw Babs Geurts begon krijgt een nieuw hoofdstuk: de allereerste Bagels & Beans van Nederland wordt verbouwd en krijgt een eigentijdse, moderne uitstraling. De iconische zaak opent opnieuw op 4 mei. In de altijd die vertrouwde en huiselijke plek staan bagels, koffie & geluk nog altijd centraal. 

Dromen najagen

Babs introduceerde hem in het concept van Bagels & Beans. Richard: ‘Mijn vrouw werkte in haar studietijd in de zaak samen met Ronald & Ninande (oprichters van Bagels & Beans). Het kriebelde bij ons altijd al om een zaak samen te openen, maar hoe dit er precies uit zou zien konden we ons nog niet voorstellen. Toen Babs mij eens meenam om er samen te lunchen bij was ik eigenlijk meteen verkocht.’ Na een paar gesprekken met Ronald & Ninande was het al snel duidelijk. Vestiging Ferdinand Bolstraat zocht nieuwe bagelbazen en Richard & Babs gingen hun droom achterna: het runnen van een eigen zaak!

Bagelbaas op zijn manier

Sinds 2018 runt Richard de vestiging aan de Ferdinand Bolstraat alleen. Of ja, alleen: ‘Babs blijft altijd betrokken bij de zaak en ik doe het ook echt samen met mijn waardevolle team. Ik heb mijzelf nooit gezien als eigenaar, maar als onderdeel van.’ Naast zijn vertrouwde personeel, is Richard enorm trots op de band met zijn vaste gasten. ‘Je ziet en merkt dat mensen echt voor jou en je team komen. Zodra we ze zien binnenkomen maken we de bestelling al klaar. Dat gevoel van thuiskomen voor de gast geeft ons zo’n kick. Je ziet dat de gast dat enorm waardeert en zich echt even bijzonder voelt, in het zonnetje gezet, daar doen we het uiteindelijk voor.

Eigentijds & vertrouwd

Jezelf blijven, een glimlach van oor tot oor en plezier hebben. Volgens Richard de drie belangrijkste raadgevers als bagelbaas. Hoe dat er in praktijk uitziet? Richard en zijn team nodigen iedereen van harte uit bij de heropening op 4 mei. Eén stap in de vernieuwde vestiging en je voelt meteen waarom de allereerste Bagels & Beans altijd die vertrouwde, warme & behaaglijke plek op de hoek zal zijn.

Ontvang gratis meer informatie over Bagels & Beans

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef

Meer informatie over franchisen bij

Bagels & Beans

×