Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

HiFi Klubben start franchise in Nederland

HiFi Klubben is de leverancier van geluid voor de muziekliefhebbers die op zoek zijn naar meer kwaliteit. HiFi Klubben is opgericht in 1980 en heeft momenteel bijna 100 winkels in Scandinavië, Nederland en Duitsland, waarvan dertien in Nederland. HiFi Klubben is niet alleen bezig met het openen van vestigingen, de formule is ook online actief. In de winkels en in de online webshop richt de formule zich erg op het klantencontact.
Focus van HiFi Klubben

‘’Bij HiFi Klubben weten wij alles van geluid. Wij hebben liefde voor muziek, humor en een heel sterk ’wij’-gevoel. Dit resulteert in ‘de HiFi Klubben Experience’, waarbij de klant op nummer één staat’’, zegt Hans-Peter Rietveld, countrymanager van HiFi Klubben. ‘’Wij willen geen klanten, maar fans!” De formule richt zich niet alleen op klantencontact, maar ook op de ondernemer. Het hoofdkantoor ondersteunt de ondernemer met kennis, training, boekhouding, producten en marketing. Rietveld zegt: ‘’Hierdoor kan de ondernemer zijn passie overbrengen naar medewerkers en klanten. Ook kan de ondernemer zich richten op zaken die er écht toe doen om een succesvolle onderneming te maken.’’

Wat wordt er van de ondernemer gevraagd?
  • Je bent een gepassioneerde ondernemer
  • Je hebt liefde voor muziek
  • Je bent proactief
  • Je kan je medewerkers goed trainen en motiveren
  • Je bent goed met klanten
Je eigen HiFi Klubben vestiging?

‘’Bij HiFi Klubben kijken wij er naar uit om samen met jou een nieuw avontuur aan te gaan.’’ Heb jij liefde voor muziek en ben jij een gepassioneerde ondernemer? Ben jij goed met de klant en kun jij je passie goed overbrengen naar medewerkers? Dan is dit je kans om franchisenemer te worden bij HiFi Klubben.

[box]Heb je interesse in deze formule? Vraag dan vrijblijvend informatie aan.[/box]
×