Hizi hair gaat samenwerken met Visavi

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Franchiseformule Hizi Hair is een samenwerking aangegaan met Visavi. Hizi Hair en Visavi, de uitgever van opleidingsproducten voor kappers, schoonheidsspecialisten, nagelstylisten en visagisten, gaan samenwerken om de ruim 500 medewerkers te voorzien van leerstof. Deze leerstof ook wel ‘Hair Level’ genoemd is genomineerd voor een internationale e-learningaward.

Hizi Hair investeert in de opleiding van haar medewerkers door intensieve training en begeleiding. Uiteindelijk kunnen medewerkers dan uitgroeien van Junior Haarstylist tot vak-volwassen haarstylist. Door middel van ‘Hair Level’ is alle leerstof nu te benaderen via een smartphone. Medewerkers kunnen overal en op elk gewenst tijdstip filmpjes, foto’s en ondersteunende werkvormen bekijken.

Docenten en trainers kunnen leerlingen ook volgen en beoordelen op hun smartphone. Bovendien is het mogelijk dat medewerkers hun eigen creaties in hun portfolio plaatsen en collega’s kunnen deze foto’s dan weer bekijken en ‘liken’. In ieder salon zijn de vernieuwde leerboeken en werkboeken te vinden zodat trainers deze kunnen gebruiken tijdens hun training.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

skyscraper-banner-website