Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Hizi Hair verkozen tot beste leerbedrijf in sector VVG

hizi hair

In de sector Voedsel, Groen en Gastvrijheid (VGG) is Hizi Hair verkozen tot het beste leerbedrijf 2022 voor mbo-leerlingen. In het verleden is er nooit eerder een kapsalon geweest die deze titel wist binnen te slepen. Hizi Hair en al haar 78 kapsalons mogen op 16 mei strijden tegen acht andere finalisten voor de landelijke titel  “beste leerbedrijf” tijdens het ambassadeursgala. Het ambassadeursgala wordt door Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) en de MBO raad georganiseerd.

Hizi Hair Academy: ontwikkeling voor de hele organisatie

Naast mbo gerelateerde trainingen ondergaan cursisten tijdens de trainingsavonden in de salon ook een door Hizi Hair ontwikkeld trainingsprogramma dat bijdraagt ​​aan het verbeteren van technische en klantgerichte vaardigheden. Naast bijscholing en oriëntatie bij Hizi Kapsalons kunnen de mbo-leerlingen ook opleidingen volgen bij  Hizi Hair Academy in Lijnden. De inspirerende trainingsruimtes en motiverende Academy trainers nodigen direct uit tot groei en ontwikkeling. Voor de gehele organisatie heeft Hizi Hair  trainingen op alle niveaus, gericht op het leren of verbeteren van alles waar kapsalons en branches van houden. “Bij Hizi Hair willen we niet alleen onze klanten iedere dag mooier maken, maar ook onze haarstylisten. Wij geven je graag de gelegenheid om je te ontwikkelen in de richting van jouw ambitie en talent, of dat nou topkapper, trainer, kleurspecialist of franchisenemer is. Dat maakt ons niet alleen voor mbo-leerlingen de beste opleider, maar ook voor andere kappers die méér willen en op zoek zijn naar groei,” aldus Barbara Gobius du Sart, algemeen franchisemanager en opleidingsmanager van Hizi Hair.

Trots op titel Beste Leerbedrijf als eerste kappersbedrijf

Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) heeft steekproeven uitgevoerd onder de leerbedrijven. SBB ondervond de opleidingen van alle Hizi Hair salons als ‘excellent’. Hierop volgde de nominatie en de titel in de sector VGG. Dimitri Last is algemeen directeur van Hizi Hair en geeft aan ontzettend trots te zijn. ‘’Het geeft ook aan dat de kappersbranche aan het professionaliseren is. We hopen natuurlijk op de landelijke titel, maar dit is al zo’n groot compliment voor onze trainers, franchisenemers, ons opleidingsprogramma én al onze junior stylisten,” aldus Dirmitri Last.

De finale

Het ministerie van OCW en SBB vraagt door middel van de verkiezingen aandacht voor de ruim 300.000 praktijkopleiders en 250.000 erkende leerbedrijven. Mbo-studenten kunnen dankzij hun inzet de praktijkervaring opdoen die ze hard nodig hebben. Tijdens het ambassadeursgala op 16 mei zal de beste mbo-student van Nederland bekend worden gemaakt. Vervolgens zal er ook een prijs worden uitgereikt aan de landelijke winnaar van de verkiezingen beste leerbedrijf.

Ontvang gratis meer informatie over Hizi Hair

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef

Meer informatie over franchisen bij

Hizi Hair

×