Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

HKB helpt met jouw plan voor 2020

HKB advies over ‘Jouw plan van 2020’. Veel ondernemers en bedrijven hebben de afgelopen maanden de doelen voor 2020 gesteld. In veel gevallen zijn dit doelstellingen waarbij wordt uitgegaan van omzetgroei, het aannemen van nieuw personeel of het eindelijk binnen komen bij die ene grote klant waarmee jouw business kan exploderen. Prima natuurlijk, een doel helpt om te focussen en verbinding tussen je mensen te leggen. Maar hier begint het pas.

Wat ga jij doen om jouw doel te behalen? Wij zien vaak bij bedrijven dat er na het bepalen van de doelstellingen voor het komend jaar, weer wordt begonnen met werken in het bedrijf op een vergelijkbare manier als afgelopen jaar. Zo zie je vaak gebeuren dat goede initiatieven om zaken op een andere manier aan te pakken, verzanden in de dagelijkse gang van zaken.

Zo wordt het behalen van je doelstellingen afhankelijk van ‘hoe de wind waait’. En dat terwijl je met een goede focus op de zaken die jij wilt behalen, echt een verschil kan maken. Daarvoor heb je niet alleen je doelen, maar ook een duidelijk plan nodig.

Wat moet er binnen jouw organisatie veranderen om jouw doel te bereiken?

Welke investeringen zijn er benodigd en welke mensen moeten verder worden opgeleid? Wat gaat de klant merken van de dingen die jouw bedrijf anders wil gaan doen? En hoe vertaalt zich dit in de financiële ruimte binnen jouw bedrijf om het behalen van jouw doelstellingen te kunnen financieren?

De komende periode zal HKB via verschillende blogs voor jou de weg schetsen van doel naar plan. Via blogs, berichten, handige modellen & een HKB ondernemerscafé krijg je inzicht in hoe jouw plan voor het komend jaar eruit kan komen te zien.

×