Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

HKB opent een nieuwe vestiging in Tilburg

Op 1 november jl. heeft Jack van Hoof HKB Tilburg opgericht. Hiermee groeit HKB door in Zuid-Nederland. Jack was voor de opening volledig klaargestoomd middels de HKB Academy, zodat hij per 1 november een vliegende start kon maken. In een interview met Jack vertelt hij waarom hij kiest voor HKB en wat hij hoopt te bereiken in zijn eerste jaar als bedrijfskundig adviseur.
Trainingen

”De trainingen zijn supergoed bevallen. Ik heb echt het gevoel dat ik er klaar voor ben. In de afgelopen weken zijn de verwachtingen die ik bij HKB had, bevestigd. Er ligt een goede basis met bedrijfskundige adviesproducten waar ik direct mee aan de slag kan. In de trainingen heb ik deze producten eigen gemaakt, waardoor een snelle start mogelijk is. Op mijn eerste dag zat ik volledig voorbereid aan tafel met de eerste klant. Dat is geweldig! Dit geeft mij zekerheid als startende ondernemer.”

Waarom HKB?

Jack liep al een tijdje met het idee in zijn hoofd om voor zichzelf te beginnen. Nu was volgens hem het moment daar om de stap tot ondernemer echt te zetten. In HKB zag hij de perfecte match.
”Ik deel dezelfde visie als HKB. De modellen die HKB gebruikt zoals de Strategiekaart en Balanced scorecard zijn krachtige middelen die ik als directeur bij verschillende bedrijven al heb gebruikt om een groeistrategie te ontwikkelen. Daar heb ik ook het volgende geleerd: een goed plan maken is belangrijk, maar de uitvoering ervan is eigenlijk nog veel belangrijker. En vaak ook véél lastiger. De werkwijze die HKB gebruikt – gestructureerd een goed plan opstellen met heldere doelstellingen en daarna de ondernemer intensief begeleiden bij de uitvoering van het plan – is een werkwijze waar ik volledig achter sta. HKB-adviseurs komen niet even bij een ondernemer binnen met een quick-fix en zijn dan weer weg. Nee, we helpen de ondernemer zijn of haar langetermijndoelen en ambities te realiseren.”

Doel

Jack is enthousiast gestart en heeft ambitieuze doelen voor het komende jaar. Zijn focus ligt op een gezonde financiële basis leggen voor een eigen vestiging in Tilburg. Met voldoende werk voor een extra collega binnen HKB Tilburg. Hoe krijgt hij dit voor elkaar? ”Zorgen voor tevreden ondernemers. Dat is het beste recept om de continuïteit te waarborgen en verder te kunnen groeien. Wanneer ik naar de regio Tilburg kijk, zie ik veel potentie. Met een eigen team achter me, wil ik die potentie graag verzilveren. Over vijf jaar zie ik een team van vijf bedrijfskundige adviseurs in totaal, het zou mooi zijn als die ambitie werkelijkheid wordt.”

HKB

HKB levert bedrijfskundig advies aan bedrijven binnen het MKB. Hierdoor zorgt HKB voor een betere bedrijfsvoering en rendementsverbetering waardoor de waarde van bedrijven wordt verhoogd.

[box]Interesse om ook als bedrijfskundig adviseur MKB-ondernemers succesvoller te maken in jouw regio? Bekijk hier de franchiseformule van HKB.[/box]
×