Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

HKB Voor succesvoller ondernemen! erkend lid van de NFV

12 mei 2023

HKB Voor succesvoller ondernemen! is per april 2023 Erkend Lid van de Nederlandse Franchise Vereniging (NFV) geworden. De toetsingscommissie van de NFV heeft de franchiseformule bezocht en getoetst aan de kwaliteitscriteria die zij stelt aan het volwaardig lidmaatschap, het Erkend lidmaatschap.

Naast een beoordeling van de exploitatiebegroting, het contract, worden zowel de commerciële als de financiële aspecten van de formule beoordeeld door de NFV. Om Erkend lid te kunnen worden moet een franchiseorganisatie aan voorwaarden voldoen die de betrouwbaarheid, continuïteit en kwaliteit van de organisatie waarborgen. Elke drie jaar vindt er een hertoetsing plaats.

Over HKB Voor succesvoller ondernemen!

HKB levert bedrijfsadvies aan ondernemers binnen het MKB. Zij zorgen ervoor dat ondernemers kunnen ondernemen met meer succes, plezier en rust. HKB is een sparringpartner wanneer het kan en een daadkrachtige adviseur wanneer het moet. De adviseurs van HKB staan naast de ondernemer en helpen bij de uitvoering van plannen en verbetertrajecten. Dit doen zij met heldere analyses en een praktische aanpak. Voor meer informatie: www.hkb-advies.nl.

Over de NFV

De NFV is de overkoepelende belangenorganisatie van franchisegevers in Nederland en vertegenwoordigt het merendeel van de toonaangevende franchisegevers (in de sectoren food, non-food, dienstverlening, horeca en gezondheidszorg).

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Charlotte Oude Reimer, directeur van de Nederlandse Franchise Vereniging via 035-6242300 of franchise@nfv.nl.

×