Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

HMC en TLN openen fit20 studio voor het personeel

07 oktober 2019

Op 1 oktober jl. openen offshore bedrijf Heerema Marine Contractors en ondernemersorganisatie Transport en Logistiek Nederland een fit20 studio voor hun personeel. Deze bedrijven hebben met fit20@work een antwoord gevonden op de uitdagende vraag ‘hoe zorg ik voor vitaal en duurzaam inzetbaar personeel?’.

Fit20@work

De fit20@work studio is een inpandige fitnessformule van franchiseorganisatie fit20 voor op het werk. De dienst heeft als missie om voor een organisatie te zorgen met alleen maar fitte, enthousiaste mensen, een laag ziekteverzuim en een prettige werksfeer waarin mensen kunnen uitblinken.

Drempel naar fitnesszaal te hoog

Voor ondernemers en bestuurders is het een lastige opgave om het voor vitaal en duurzaam inzetbaar personeel te zorgen. fit 20 kwam tot de ontdekking dat het probleem niet lag aan de moeite die gestoken werd in het optuigen van fitness faciliteiten. De drempel naar de fitnesszaal bleek voor de meeste mensen eenvoudigweg te hoog te zijn. Totdat het Nederlandse fit20 in 2012 de eerste fit20@work studio opende bij Siemens. In de jaren daarna openden er nog twaalf fit20@work studio’s onder meer bij Ahold, Randstad en NXP. In oktober gevolgd door HCM en TLN.

Training van 20 minuten

De vorm van fitness die fit20 aanbiedt heeft de laagste denkbare drempel. De fit20 training duurt maar 20 minuten en hoeft maar één keer per week plaats te vinden. De training is op afspraak, met een collega naar keuze en altijd met een personal trainer. De sporttas mag thuis blijven want omkleden en douchen zijn niet nodig. De behaalde trainingsresultaten worden iedere training per deelnemer in de fit20 Trainersapp vastgelegd.

Het bedrijf bestaat in oktober 10 jaar en heeft in die periode 144 studio’s in 8 landen en bij 16 bedrijven geopend.

×