Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Hoe gaat Monkey Town om met de coronamaatregelen?

Ook de indoor speeltuinen zijn sinds 1 juni weer open, zei het wel met een maximum van 30 personen. Met een oppervlakte van 2.500 vierkante meter en een capaciteit van 550 personen ziet Monkey Town Purmerend er opvallend leeg uit. Bedrijfsleider Patrick Kok heeft sinds de heropening twee weken geleden weinig gemerkt van angst bij bezoekers om besmet te raken. ‘’De telefoon staat roodgloeiend en op onze Facebookpagina reageert iedereen heel enthousiast.’’ Je moet bij Monkey Town van te voren reserveren als je naar binnen wilt.

Maatregelen

Bij de heropening van de indoorspeeltuinen moesten ook strenge maatregelen getroffen worden. Nu wordt er in drie shifts gewerkt, de eerste is ’s ochtends, de tweede is ’s middags en de derde is ’s avonds. Na elke shift moeten de ballen in de ballenbak gereinigd worden met de daarvoor speciaal ontworpen wasmachine. Ook zijn er door alle panden gele pijlen aangebracht die de looprichtingen aan geven.

Over Monkey Town

Monkey Town werd in 2001 opgericht door Edwin Groot, hij had tussen 2008 en 2018 als franchisegever alle vestigingen onder beheer. De indoor speeltuinen van Monkey Town worden ondertussen gedeeltelijk geëxploiteerd door Monkey Town Group (in eigen beheer) en gedeeltelijk door franchisenemers. Op dit moment telt het Monkey Town netwerk in Nederland meer dan 45 vestigingen. Vanwege de verzadiging van de markt voor indoor speeltuinen in Nederland neemt Monkey Town geen nieuwe franchisenemers meer aan: de markt voor indoor speeltuinen in Nederland is vol en het openen van nieuwe speeltuinen is daarom commercieel niet haalbaar. Wel breidt Monkey Town haar keten de komende jaren uit naar andere Europese landen, waaronder België, Duitsland, Zwitserland, Frankrijk, Portugal, Spanje en Italië.

Internationaal

Voor de internationale uitbreiding is Monkey Town op zoek naar ambitieuze franchisenemers die de middelen en de ondernemerservaring hebben om meerdere Monkey Town vestigingen in het buitenland te openen. Ondernemers die zichzelf herkennen in dit profiel kunnen contact opnemen met Monkey Town Franchise via franchise@monkeytown.eu. Stuur daarbij je CV, motivatie en beschrijving van je ondernemerservaring mee. Bij geschiktheid neemt Monkey Town contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

×