Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Hoe smeed je wereldkampioenen! – Column Rik Nijkamp MKBasics.nl

Tijdens een van de informatieve bijeenkomsten die mkbasics.nl frequent organiseert werd een besloten groep franchisegevers op 9 juli ‘getrakteerd’ op een actieve ‘transpiratie- & inspiratiesessie’.

Het onderdeel ‘transpiratie’ bestond uit een presentatie door één van de register case managers van mkbasics.nl. In een presentatie werden de deelnemers in vogelvlucht meegenomen door de modernisering Ziektewet en WIA. De toegenomen risico’s werden besproken en voorzien van concrete voorbeelden. Tevens werd besproken hoe met deze wetgeving omgegaan moet worden om de risico’s beheersen. Mkbasics.nl besprak de eigen whitepaper die exact beschrijft wat en hoe te handelen.

Hierna was het tijd voor ‘inspiratie’. De auteurs van het boek ‘Louis van Gaal, hoe smeed je wereldkampioenen’ Jeroen Visscher en Jurgen Frumau namen de deelnemers mee in het reorganiseren, vernieuwen en het nemen van rigoureuze maatregelen door Van Gaal. De deelnemers werden zelf ook aan het werk gezet door middel van een aantal opdrachten met een metafoor naar het bedrijfsleven waarbij tot hele vernieuwende inzichten werd gekomen.

Natuurlijk was er ruimschoots de tijd om vragen te beantwoorden die er gesteld werden over de keuzes en beslissingen van Van Gaal. Daarnaast werden enkele wedstrijden samen kort geanalyseerd.

Aan het einde van deze enerverende middag gingen alle deelnemers geïnspireerd naar huis met de whitepaper als naslagwerk en het boek ‘Hoe smeed je wereldkampioenen’.

Heeft u ook interesse in een bijeenkomst of onze whitepaper klik op uw voorkeur. Heeft u behoeft aan persoonlijk contact bel ons of stuur een e-mail.

Deze column is geschreven door Rik Nijkamp van MKBasics.nl