Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Hoe ziet het bij Bagels & Beans eruit na de heropening van de horeca?

Er wordt achter de schermen door de horeca al weken keihard toegewerkt naar de heropening op 1 juni binnen de anderhalvemetersamenleving. Zo ook door Bagels & Beans (goed voor 81 horecavestigingen in Nederland) die looproutes en ruimtes volledig hebben moeten aanpassen.

Bagels & Beans heeft een videocampagne gelanceerd die laat zien hoe het er vanaf 1 juni uitziet: alle tafeltjes zowel binnen als buiten staan op anderhalve meter, het personeel wijst gasten hun tafeltje en de service vindt plaats op gepaste afstand, tot slot zijn er ook loopaanwijzingen voor take-away.

Voor de videocampagne is singer-songwriter Mel@nie gevraagd een nummer te schrijven. Tijdens haar thuisquarantine heeft ze het nummer ‘Oude Normaal’ geschreven. Ook zal ze een pop-up optreden geven bij een van de Bagels & Beans terrassen op 1 juni. Dit wordt gevormd in een Bagels & Beans Terrastour waarbij verscheidene artiesten live komen optreden. De officiële touragenda wordt niet gepubliceerd, om eventuele toelopen te vermijden.

Campagnes

Naast de videocampagne gaat Bagels & Beans komende twee weken ook campagne voeren op bewegende city-abri’s en snelwegmasten door het land verspreid door exploitant Hillenaar Outdoor. Op de campagnes wordt een knipoog naar de richtlijnen van het OMT gedaan met teksten als ‘’15 bagels tussen jou en mij houden’’, ‘’Ego’s op 1,5e meter graag’’ en ‘’Tengels gewassen?’’. Op de campagnes zijn bagels en andere producten digitaal geanimeerd en wordt laten zien hoe social distancing er in de praktijk bij Bagels & Beans uitziet.

De input voor de campagnes kwam gedeeltelijk tot stand door inzendingen van klanten (waarvan weer een uitgebreidere selectie ingezonden boodschappen de hele dag op dinsdag 2 juni te zien zal zijn op het billboard langs de A5 bij Amsterdam). Deze boodschappen dienen om de harten onder de riemen van alle Nederlanders gestoken te houden.

[box]Wil je meer weten over franchisen bij Bagels & Beans? Klik dan hier voor meer informatie![/box]
×