Home Instead implementeert nieuw zorgpakket

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Home Instead Thuisservice franchise

Home Instead Thuisservice heeft na een intensief selectietraject gekozen om al haar franchisenemers te faciliteren met het zorgpakket ONS van Nedap. Het pakket ondersteunt de franchisenemers doordat de zorg die wordt gegeven makkelijk gepland, bijgehouden en gerapporteerd kan worden.

Volgens Eric Kindt, directeur van Home Instead in Nederland, is ONS gekozen omdat het pakket en de achterliggende visie van Nedap, goed aansluit op de wens van Home Instead om haar franchisenemers zo optimaal mogelijk te ontzorgen en ondersteunen in het dagelijkse dienstverleningsproces.

“Het is ons doel als innovatieve particuliere dienstverlener in de niet medische thuiszorg, om met behulp van de juiste software onze werkprocessen bedrijfseconomisch en qua gebruiksvriendelijkheid, zo efficiënt als mogelijk in te richten. Wij waren op zoek naar een pakket dat aan deze eisen kon voldoen, we zochten een plansysteem waarin zowel vanuit de backoffice als door de CAREGivers in gewerkt kan worden en we hadden als eis dat we via dit systeem ook met de CAREGivers en met onze klanten konden communiceren. Dit hebben we gevonden in ONS”, aldus Kindt.

Quattri Consultants, applicatiespecialist in zorg, heeft samen met medewerkers van Home Instead binnen zes weken, van papier naar digitaal, de eerste fase van het Nedap ONS pakket geïmplementeerd bij de eerste vestiging. In de komende maanden zal de verdere uitrol over de andere franchisevestigingen plaatsvinden.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Papa John's Franchise

Ludwig & van Dam Franchise

Flynth_franchise