Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Home Instead Thuisservice Friesland geopend in regio Zuid-West

Op 1 maart 2019 zijn Ronald en Thea Keuning de nieuwe Home Instead Thuisservice vestiging in de regio Friesland Zuid-West gestart. De drijfveren van Home Instead zijn persoonlijke aandacht en betrokkenheid, die ook vanuit deze nieuwe vestiging worden geleverd aan senioren in de gemeenten: Fryske Marren, Súd West Fryslân, De Waadhoeke, Harlingen, Terschelling en Vlieland. CAREGivers van Home Instead zorgen ervoor dat senioren zo lang mogelijk zelfstandig, gezond en onafhankelijk in hun vertrouwde thuisomgeving blijven wonen.

Eigen onderneming

Thea vertelt: “Toen bij mijn moeder Alzheimer werd vastgesteld stond onze wereld behoorlijk op zijn kop. Wij hebben een heel kleine familie en om haar de juiste aandacht te geven op het juiste moment, bleek een enorme uitdaging. De thuiszorg was geweldig, maar kon ook niet bieden wat er nodig was op het gebied van tijd en aandacht. Toen wij uiteindelijk de keuze moesten maken om haar op te laten nemen in een verzorgingshuis, viel dat zowel voor haar als voor ons erg zwaar. De zorg en liefde die moeder in het verzorgingstehuis ontving was fantastisch, maar tot op het allerlaatste moment bleef haar wens dat zij liever terug naar huis wilde. Het verzorgingstehuis was niet te vermijden, maar met de juiste ondersteuning had moeder langer in haar eigen huis kunnen blijven wonen. Daar voelde zij zich thuis en daar lagen al haar herinneringen. Om die reden zijn wij de samenwerking met Home Instead aangegaan. Om andere senioren, met de juiste ondersteuning, de mogelijkheid te geven zo lang mogelijk thuis te blijven wonen zoals zij dat graag willen.”

Welbevinden

“Ik vind het belangrijk dat de klant zelf bepaalt hoe wij hen ondersteunen. Onze dienstverlening gaat uit van de persoonlijke wensen van de klanten. Zij bepalen welke ondersteuning nodig is, op het gewenste moment en door de CAREGiver die bij hen past.”

Gericht op de klant

De overheid zet sterk in op het zo lang mogelijk thuis laten wonen van senioren, om de zorgkosten terug te dringen. Hierdoor verdwijnen verzorgings- en verpleeghuizen grotendeels . Klanten thuis gelukkig maken met oprechte aandacht, tijd en kunde van onze CAREGivers, dat is ons doel. Onafhankelijk onderzoek, onder zowel onze klanten als onze medewerkers, geeft aan dat het ontvangen van oprechte persoonlijke aandacht en ondersteuning, de belangrijkste onderscheidende kenmerken zijn van onze dienstverlening. En daarmee ook de grootste drijfveer voor het succes van Home Instead in Nederland.

×