Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Home Instead Thuisservice in top 10 best gewaardeerde thuiszorgorganisatie

De thuiszorg franchiseformule Home Instead Thuisservice behoort tot de tien best gewaardeerde organisaties op de ZorgkaartNederland van 2021. Alle vestigingen van Home Instead tezamen worden gewaardeerd met een rapportcijfer van 9.2, gebaseerd op 542 waarderingen in 2021.

“We zijn enorm blij met de hoge waardering die de klanten ons geven. Goed luisteren naar wat de klant écht wil en daar vervolgens op een persoonlijke manier invulling aan geven, dat is wat Home Instead dagelijks doet. Samen met de klant, samen met de mantelzorger. Waarbij we graag een stap extra zetten. Geweldig dat dit door de klanten ook zo ervaren wordt en dit ons een plek geeft in de Top2021 van Zorgkaart Nederland,” aldus Otto Mak, Directeur Home Instead Nederland.

De jaarlijkse uitreiking van ZorgkaartNederland-top is bedoeld om te vieren wat er goed gaat in de zorg en om de zorg te stimuleren om met behulp van klantervaringen tot kwaliteitsverbetering te komen.

Gedeelde ervaringen

Sinds 2019 zijn alle vestigingen van Home Instead te waarderen op het onafhankelijke platform. ZorgkaartNederland is de grootste ervaringssite voor de Nederlandse gezondheidszorg. Op het platform delen mensen hun ervaringen over de zorg die zij of hun naasten ontvangen (hebben). De ervaringen helpen hiermee zowel de mantelzorger als de organisaties in de zorg.

Franchisen bij Home Instead Thuisservice

Begin 2012 is gestart met de eerste eigen vestiging in de regio Kennemerland. Inmiddels zijn 42 franchisevestigingen operationeel. De doelstelling is om in de komende jaren uit te groeien tot een landelijk dekkend netwerk van 50-60 franchiseondernemingen. Het Home Instead franchiseconcept is gebaseerd op hard-franchise en Home Instead is erkend lid van de Nederlandse Franchise Vereniging.

[box]Ontvang gratis meer franchise informatie over Home Instead Thuisservice![/box]

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

×