Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Home Instead Thuisservice: online Webinar franchise ondernemerschap

Op dinsdag 26 mei om 13.00 uur organiseert Home Instead Thuisservice een webinar over het franchise ondernemerschap binnen hun formule. Wat maakt het zorgondernemerschap met deze organisatie zo interessant? Schrijf je in voor het webinar en ontdek het zelf! Maak op laagdrempelige wijze kennis met de organisatie en stel je eerste vragen.

Over Home Instead Thuisservice

Home Instead Thuisservice is wereldwijd marktleider in de niet-medische ouderenzorg. Zij biedt een prachtige visie, een bewezen en beproefd model en maatwerk ondersteuning om jouw bedrijf succesvol op- én verder uit te bouwen. Het is een succesvolle particuliere thuiszorgorganisatie met een combinatie van een bedrijfseconomisch strak georganiseerde en geleide organisatie enerzijds en optimale dienstverlening aan haar klanten anderzijds: Een organisatie met een harde binnenkant en een zachte buitenkant.

Ondernemers gezocht!

Voor verschillende regio’s is Home Instead op zoek naar franchiseondernemers en tijdens de webinar vertelt Angelique de Rond je er graag alles over.

Wil je meer weten over deze particuliere thuiszorgorganisatie en de mogelijkheden van franchiseondernemerschap? Schrijf je dan snel in voor de webinar via deze link.

[box]Wil je meer weten over franchisen bij Home Instead Thuisservice? Klik dan hier voor meer informatie![/box]
×