Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Home Instead Thuisservice opent in regio Zwolle

Op 1 november jl. startte Angelino Martens een Home Instead Thuisservice in de regio Zwolle. Hiermee opent Martens zijn tweede Home Instead Thuisservice vestiging. Vanuit de nieuwe vestiging wordt de focus gelegd op de gemeenten: Zwolle, Hattem, Zwartewaterland, Oldebroek, Elburg en Kampen.
De franchisenemer

“Bijna vier jaar geleden opende ik mijn eerste vestiging in Apeldoorn. De vraag in de regio Zwolle groeit en daarom ben ik een tweede vestiging gestart. De drijfveren van Home Instead zijn persoonlijke aandacht en betrokkenheid, die vanuit de nieuwe vestiging worden geleverd. Het team van zorgverleners ofwel CAREGivers, biedt gezelschap, hulp in & om huis en persoonlijke verzorging. Afgestemd op de persoonlijke behoefte en individuele wensen van de klant in zijn of haar omgeving. Daarnaast bieden we ook begeleiding bij dementie en chronische aandoeningen en intensieve ondersteuning in de laatste levensfase”, aldus Angelino Martens.

Ondersteuning en vergoedingen

Franchiseformule Home Instead zorgt ervoor dat senioren zo lang mogelijk zelfstandig, gezond en onafhankelijk in hun vertrouwde thuisomgeving blijven wonen, zoals velen dat wensen. De zorgvraag stijgt de komende jaren. “Onze manier van zorgverlening past bij de wens om zo lang mogelijk thuis te kunnen blijven wonen. Wij leveren zorg die varieert van een uur per week, een paar uur per dag tot 24-uurs zorg.”

De CAREGiver die het beste past

“We zijn altijd bereikbaar en zijn flexibel ingericht om snel de zorg te organiseren die nodig is. Vanuit het supportteam wordt gekeken wat de zorgvraag- en behoefte is. Aanvullend bekijken we op basis van de wensen van de klant welke CAREGiver het beste past. De klant heeft altijd de mogelijkheid om te wisselen van CAREGiver en dat is uniek in het zorglandschap. Het is zo belangrijk dat er een klik is, want dan ontvangt de klant de beste ondersteuning op maat. Naast de benodigde zorg thuis voor de klant, biedt onze ondersteuning ook meer ruimte voor de partner, kinderen en/of mantelzorger. Wij zien de betrokkenen rond de klant als onze partners. Samen zorgen we ervoor dat de klant zo lang mogelijk thuis kan blijven wonen.’’

Over Home Instead Thuisservice

Als franchiseondernemer van Home Instead Nederland help je te voorzien in de groeiende behoefte van 2,4 miljoen 65+ senioren aan individuele ondersteuning thuis. Wereldwijd heeft de formule circa 1.000 franchisekantoren verspreid over 12 landen en daarmee zijn ze met wereldwijd marktleider in de niet-medische ouderenzorg. In Nederland heeft Home Instead 35 franchisevestigingen.

[box]Wil je franchisenemer worden bij Home Instead Thuisservice? Klik dan hier.[/box]

 

×