Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Home Instead Thuisservice van start in Drechtsteden

Op 1 januari  zijn ondernemers Marijke Douw en Sander Bierkens, naast de vestiging in de regio Zuid-Hollandse eilanden, een tweede Home Instead Thuisservice vestiging in de regio Drechtsteden gestart. Paola van der Vliet zal deze vestiging als regiomanager leiden. De drijfveren van Home Instead zijn persoonlijke aandacht en betrokkenheid, die ook vanuit deze nieuwe vestiging worden geleverd aan senioren in de gemeenten: Dordrecht, Hendrik-Ido-Ambacht, Papendrecht, Sliedrecht en Zwijndrecht.

CAREGivers van Home Instead zorgen ervoor dat senioren zo lang mogelijk zelfstandig, gezond en onafhankelijk in hun vertrouwde thuisomgeving blijven wonen. CAREGivers van Home Instead bieden ‘metgezelschap’, hulp in & om huis en persoonlijke verzorging. De geleverde ondersteuning is aangepast aan de persoonlijke behoefte en afgestemd op de individuele wensen van de klant in zijn of haar omgeving. Daarnaast bieden onze CAREGivers ook intensieve ondersteuning in de laatste levensfase, begeleiding bij dementie en chronische aandoeningen.

Nieuwe vestiging

“Wij helpen mensen om zo lang mogelijk veilig, vitaal en verantwoord thuis te kunnen blijven wonen, juist wanneer het minder gaat. Dit doen we door het bieden van begeleiding en ondersteuning bij de dagelijks dingen in het leven (wandelen, helpen met aankleden, aanbrengen van structuur op de dag etc) en helpen in huis bij boodschappen of koken. Hiermee creëren we veiligheid thuis, verminderen we angst en stress bij de klant, simuleren we voeding en beweging en niet in de laatste plaats ondersteunen en ontlasten we de mantelzorger. Kortom: we bieden leefplezier”, aldus de franchisenemers.

“Nadat we de ondersteuning van Home Instead en de positieve effecten, van zo dichtbij hadden meegemaakt, was dit de aanleiding om te starten met de eerste vestiging. In 2018 zijn we gestart met de vestiging Home Instead op de Zuid-Hollandse eilanden. We ervaren telkens hoe dankbaar onze klanten zijn met onze dienstverlening. We willen nu ook de mensen in de regio Drechtsteden deze mogelijkheid te bieden om dankzij de hulp van Home Instead langer en op een prettige wijze thuis te kunnen blijven wonen.”

Welbevinden

“Ik vind het belangrijk dat de klant zelf bepaalt hoe wij hen ondersteunen: zoals u wilt, wanneer u wilt en door wie u wilt. Van 1 uur per week tot 24 uur per dag, 7 dagen in de week. Onze dienstverlening gaat uit van de persoonlijke wensen van de klanten. Zij bepalen welke ondersteuning nodig is, op het gewenste moment en door de CAREGiver die bij hen past. Samen met onze, door Home Instead getrainde, CAREGivers zijn wij er voor u! Vanuit ons hart maken we elke dag met vertrouwen het verschil. De niet-medische dienstverlening wordt vergoed vanuit de Wet langdurige zorg of vanuit eigen middelen.”

[box]Wil je meer informatie over het franchisen bij Home Instead Thuisservice? Klik dan hier.[/box]
×