Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Home Instead Thuisservice vestigt zich op Zuid-Hollandse eilanden

Zorgverleners van Home Instead Thuisservice bieden senioren gewenste en persoonlijke ondersteuning in hun vertrouwde omgeving.

Op 18 juni 2018 zijn Marijke Douw en Sander Bierkens een eigen Home Instead Thuisservice vestiging voor senioren gestart in de regio Goeree-Overflakkee en Voorne-Putten. Persoonlijke aandacht die, met deze nieuwe vestiging, wordt geleverd aan senioren in de gemeenten Brielle, Goeree-Overflakkee, Hellevoetsluis, Nissewaard en Westvoorne. CAREGivers van Home Instead Thuisservice zorgen ervoor dat senioren zo lang mogelijk zelfstandig, gezond en onafhankelijk in hun vertrouwde thuisomgeving kunnen blijven wonen. De vestiging van Marijke Douw en Sander Bierkens is de 21e vestiging van Home Instead in Nederland.

CAREGivers (zorgverleners) van Home Instead Thuisservice bieden ‘metgezelschap’, hulp in & om huis en persoonlijke verzorging. De ondersteuning die wordt verleend is aangepast aan de persoonlijke behoefte en afgestemd op de specifieke individuele wensen van de klant en zijn of haar omgeving, zoals persoonsgerichte hulp in de laatste levensfase, begeleiding bij dementie en andere chronische ziekten.

Eigen onderneming

Marijke Douw vertelt: “Je gunt het toch iedereen om zo lang mogelijk thuis te kunnen blijven wonen, ook als dagelijkse dingen niet meer vanzelf gaan. Mijn schoonmoeder in Nijmegen, die Alzheimer heeft, wil het liefst ook zo lang mogelijk met ondersteuning in haar eigen huis blijven wonen. Daar voelt zij zich thuis en daar liggen al haar herinneringen. Met de dienstverlening van Home Instead is dat mogelijk en dit is dan ook de aanleiding dat Sander en ik op de Zuid-Hollandse eilanden starten met Home Instead Thuisservice.”

Liefdevolle professionele zorgondersteuning naar behoefte van de senior, dat is waar het bij Home Instead om gaat. Met vaste CAREGivers betekenisvolle relaties met de klant opbouwen en zorgen dat zelfstandig wonen mogelijk blijft.

“Zo ondersteunen wij niet alleen de klant, maar ook de dierbare naasten. Ons doel is om het welbevinden van de klant te vergroten. Wij vinden het daarom belangrijk dat de klant zelf bepaalt hoe wij kunnen ondersteunen. Onze dienstverlening gaat uit van de persoonlijke wensen van de klanten. Zij bepalen welke ondersteuning nodig is, op het gewenste moment en door de CAREGiver die zij zelf willen. Wij zijn er voor u! Van 1 uur per week tot 24 uur per dag, 7 dagen in de week.”

Zo lang mogelijk thuis

Uit onderzoek blijkt dat zowel de thuis- als uitwonenden betere zorg willen. Meer persoonlijke en langdurige aandacht, zorg op het moment dat het hen uitkomt én een eigen inbreng over de zorg die ze nodig hebben. Om de kosten van zorg terug te dringen zet de overheid sterk in op het zo veel en zo lang mogelijk thuis laten wonen van ouderen. Verzorgings- en verpleeghuizen verdwijnen grotendeels; alleen senioren met een hoge zorgvraagindicatie komen nog voor dergelijke opvang in aanmerking.

×