Honderdste bezorglocatie voor Jumbo

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Jumbo thuisbezorgen

Supermarktformule Jumbo heeft deze week de mijlpaal van 100 bezorglocaties bereikt. De klanten van de Jumbo in Den Haag kunnen sinds deze week hun via internet bestelde boodschappen thuis laten bezorgen. Ook is het mogelijk om de boodschappen te bestellen en in de vestiging op te halen.

Eerder kondigde Jumbo al aan dat de formule snel naar 100 bezorglocaties wilde uitbreiden. Op 1 oktober waren er nog 85 vestigingen die aan thuisbezorging deden. Het bestellen van de boodschappen kan sinds dit jaar via de vernieuwde Jumbo app. Met deze app is het mogelijk om streepjescodes uit de folder en van producten te scannen.

De boodschappen worden door Jumbo medewerkers thuisbezorgd. “Jumbo garandeert ook online de beste service. De bezorging van boodschappen geven we dan ook niet zo maar uit handen. Al onze collega’s zijn getraind in de 7 Zekerheden. Zo krijgen onze klanten ook aan huis de service die zij van Jumbo gewend zijn”, aldus Jurriaan Pouw, ad interim directeur E-commerce tegen Distrifood.

Pouw ziet dat klanten steeds flexibeler worden in de manier van boodschappen doen. “Vaak komen zij in de supermarkt en steeds vaker kiezen zij er ook voor om hun boodschappen online te bestellen, bijvoorbeeld als zij weinig tijd hebben of wanneer er veel producten nodig zijn voor een feestje. Het was in Den Haag en omgeving al mogelijk om de online bestelde boodschappen op te halen bij het Pick Up Point in de winkels en nu gaan we ook thuisbezorgen.”

Het thuisbezorgen via de app of site is gratis wanneer de klant een bestelling boven de €80 plaatst of een actieproduct besteld. Op dit moment krijgen klanten onder het mom van ‘Snel besteld, Snel thuisbezorgd’ een miniatuur Formule 1 wagen van Max Verstappen bij elke bestelling.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

skyscraper-banner-website