Hoofdkantoor In Person winnaar Finest Interior Award 2015

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Na een ingrijpende verbouwing betrok In Person juli jl. het nieuwe kantoor in Enschede. Vrijdag jl. werd tijdens een gala-avond op de Nederlandse Ambassade in Berlijn, Kees Marcelis Studio Arnhem met het project ‘In Person in Enschede’ uitgeroepen tot winnaar van de Finest Interior Award 2015 in de categorie Business Office.

De oude villa is op een ingetogen manier getransformeerd tot een schitterend chique en karakteristiek pand. De aanbouw is ‘ingepakt’ met een geperforeerde gevel wat het een futuristisch geheel maakt met schitterende lichteffecten, perfect passend bij de villa. De binnenkant is bijzonder kleurrijk interieur met hippe en stijlvolle kamers en vier opvallende transparante glazen boxen die naar kleur oplopen.

“We waren al geruime tijd op zoek naar een plek die in alles ons DNA uitstraalt en past bij de ambities die we als In Person hebben. Het eindresultaat is fantastisch. Het pand is niet alleen een eyecatcher middenin Enschede maar is bovendien een plek waar het vanaf dag één heerlijk werken is”, aldus franchisegever Michiel Pot.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.