Hoofdkantoor InXpress Nederland verhuisd naar Eindhoven

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Met ingang van 1 november is het hoofdkantoor van InXpress Nederland, onderdeel van de wereldwijde InXpress organisatie, verhuisd naar het WerkParadijs aan de Paradijslaan 30-38 in Eindhoven Centrum. De komende jaren zal vanuit deze locatie volop aan de weg worden getimmerd om de grootste reseller te worden van Internationaal Expresszendingen en andere wereldwijde transporten. InXpress is inmiddels actief in 11 regio’s. In Nederland is ruimte voor ongeveer 25 regiokantoren.

“We hebben nu een aantal jaren ervaring en het systeem staat als een huis. Hoog tijd om door te groeien dus, in de richting van 25 franchisenemers. Om te beginnen gaan we in december daarvoor wederom een Discovery Day organiseren om mensen uitvoerig te informeren over de mogelijkheden en kansen bij InXpress. Iedereen die belangstelling heeft in InXpress Nederland en wellicht dus een eigen regio is op deze dag van harte welkom”, aldus Frank Fontein, franchisegever van InXpress Nederland.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden bij InXpress Nederland? Klik hier om u aan te melden voor de Discovery Day of klik hier om geheel vrijblijvend informatie aan te vragen van InXpress.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

skyscraper-banner-website