Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Horeca-ondernemer gezocht voor nieuwe Anne&Max Apeldoorn

Voor een nieuwe locatie in Apeldoorn is Anne&Max op zoek naar enthousiaste, gedreven horeca-ondernemer. Apeldoorn is een mooie stad vol mogelijkheden en Anne&Max zou zich graag hier willen vestigen.

Deze nieuwe vestiging bevindt zich op een hoek aan de hoofdstraat in Apeldoorn. Het is een statig en authentiek pand met ruim voldoende zitplaatsen en een terras.

Over Anne&Max

Anne&Max heeft zich vanaf de oprichting in 2005 gemanifesteerd als een ‘Freshfood & Coffeecafé’ met een unieke uitstraling en bijzondere communicatie. Het concept is vastgelegd in heldere werkwijzen, trainingsmodulen en recepten.

Anne&Max is ‘een huiskamer in de stad’ waar je zeven dagen per week terecht kan voor koffie, ontbijt, lunch en iets lekkers in de namiddag. Vers, biologisch en duurzaam zijn daarbij kernwoorden.

De ‘Anne&Max beleving’ is succesvol gebleken. Duizenden gasten bezoeken wekelijks de Anne&Max vestigingen en ervaren de bijzonder enthousiaste en gastvrije sfeer. Anne&Max is de perfecte plek voor jouw eerste vers gezette espresso met de krant van die dag of plof je liever met een pot thee neer bij de open haard in de serre? Het kan allemaal.

×