House of Dj’s opent gesprekken voor franchiseformule

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

House of Dj’s (HOD) wil een franchiseformule ontwikkelen voor een House of Dj’s Café. Initiatiefnemer Arnold van der Leden zegt op BredaVandaag.nl dat er al concrete belangstelling is.

Van der Leden is van plan volgend jaar de eerste cafés te openen. “We hebben al gesprekken”, aldus de initiatiefnemer. Waar het Hard Rock Café bekend staat om de rockmuziek, wil HOD dancemuziek een podium geven. “Het is een mini experience en bovendien is het meteen een marketing instrument voor House of Dj’s.”

Ook wil het bedrijf een opleiding aanbieden. De Rockacademie heeft al aangegeven te willen participeren met een danceopleiding. Verder wil HOD een Experience Centre beginnen. De bedoeling is dat klanten zelf beleven hoe het is om DJ te zijn. HOD verwacht hiermee jaarlijks circa 200.000 bezoekers te trekken.

Ten slotte wil HOD beginnen met een online community. Daar kunnen dj’s hun kennis met elkaar delen. “Vooral voor opkomende dj’s is dat mooi”, geeft Sjoerd IJpelaar, beter bekend als DJ Suyano aan. “Zij kunnen daar samenwerken en mensen tegenkomen.”

Delen:

Laatste franchisenieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

skyscraper-banner-website