Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

HouseHunting krijgt nieuwe eigenaren

Op 23 mei heeft oprichter Frank Reede alle aandelen van HouseHunting Franchise bv en HHPM bv verkocht aan 5M, een bv opgericht door franchisenemers Joeri van Geene en Sergio van Heeswijk en BB Vastgoed.

Na 12 jaar gebouwd te hebben aan één van de meest succesvolle (verhuur)makelaarsformules van Nederland heeft Frank Reede besloten een andere ambitie te gaan volgen. “Met veel plezier kijk ik terug op de afgelopen 12 jaar. Ik kijk vanaf de zijlijn met trots vooruit naar de komende jaren, waarin Joeri, Sergio en Ben de HouseHunting formule verder zullen uitbouwen op het stevige fundament waarop HouseHunting nu staat”.

Ervaren HouseHunting franchisenemers

Joeri van Geene en Sergio van Heeswijk runnen samen HouseHunting Den Bosch en Breda, twee succesvolle kantoren van de formule. “Met onze ervaring als franchisenemer gaan wij HouseHunting ook van ‘de andere kant’ bekijken, zodat we onze collega’s optimaal kunnen ondersteunen. Met BB Vastgoed hebben we tevens een partner in huis met een breed netwerk en jarenlange ervaring in het  bedrijfsleven. We willen met HouseHunting groeien van 21 naar ongeveer 28 kantoren in Nederland. De grootste worden is geen doel op zich, we willen voor zowel huurders als verhuurders wel de beste partner worden. HouseHunting zal zich vooral gaan onderscheiden op gebied van communicatie en service, zowel op gebied van huur, verhuur als beheer en verkoop van onroerend goed”.

×