HouseHunting speelt in op ontwikkeling op de woningmarkt

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Franchiseformule HouseHunting merkt dat het met name voor twintigers en dertigers (starters) lastig is om een hypotheek te krijgen en voor woningen via de woningstichting is er vaak een lange wachtlijst of is voor velen het inkomen al te hoog. De makelaardij formule speelt op dit probleem in door kantoorpanden te transformeren naar woningen voor starters.

Franchise Sales Manager bij HouseHunting, Antonio Garcia, legt uit:  “We hebben echt een gat in de markt aangeboord. Wij zijn bijvoorbeeld samen met het bedrijf Certitudo Capital bezig met de transformatie van een kantoorpand aan de IJssellaan in Arnhem. Het voordeel is, dat er al een stevig gebouw staat waaraan we relatief weinig hoeven doen. Woningen als deze bieden voor deze groep een prima oplossing.”

Garcia geeft aan dat er veel animo is voor deze getransformeerde kantoorpanden. “Voor het pand aan de IJssellaan in Arnhem zijn nog maar 9 van de 99 appartementen beschikbaar.” De Franchise Sales Manager heeft er alle vertrouwen in dat hij de laatste negen ook nog wel aan de man kan brengen. “Het is voor ons een gezonde markt. Er is meer vraag dan aanbod”, aldus Garcia.

Om Garcia te ondersteunen is HouseHunting op zoek naar een nieuwe franchisenemer voor deze regio. “Ik werk vanuit Nijmegen, maar ik krijg het in Arnhem steeds drukker. Om die reden zijn we op zoek naar ondersteuning zodat we verder kunnen groeien.”

Bent u geïnteresseerd in deze formule? Klik dan hier.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.