Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Hovestad interim-ceo Mexx

Afgelopen donderdag maakte curator Frits Kemp bekend Herman Hovestad te hebben aangesteld als interim-ceo. Samen met cfo Mehul Tanka en ccco Julia Hansen moet hij zorgen voor een adequate informatievoorziening en besluitvorming bij de formule. Dit meldt het Financieele Dagblad.

De interim-ceo is gespecialiseerd in crisismanagement. Hovestad was tussen 2012 en 2013 als ceo in dienst van Free Record Shop, echter kon hij een faillissement van het bedrijf niet voorkomen. Hans Breukhoven, oprichter van Free Record Shop, liet eerder dit jaar weten Hovestad te zien als de schuldige van het faillissement van Free Record Shop.

Frits Kemp is aangesteld als curator van de failliete franchiseformule. In een memo aan de medewerkers laat hij weten momenteel te werken aan het oplossen van directe problemen en het veiligstellen van de onderneming. Tevens is hij in gesprek met enkele partijen die interesse hebben om delen van het concern te kopen.

Vorige week donderdag werd de formule failliet verklaard. De formule beschikt over meer dan driehonderd winkels in vijftig landen, waarbij veelal wordt samen gewerkt met franchisenemers.