Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

HR & Payrolling software voor franchiseformules

13 oktober 2020
Nmbrs biedt software die franchiseformules in staat stelt om onder andere HR-processen en Payrolling binnen één platform te regelen. Dit maakt het mogelijk om documenten automatisch te versturen. Nmbrs is opgericht in 2008.
Over Nmbrs

Nmbrs gelooft dat HR- en salarisadministratie met elkaar in verbinding staan. Nmbrs heeft de afgelopen jaren geïnvesteerd en de focus gelegd op nieuwe functionaliteiten binnen het platform. Door de nieuwe functionaliteiten en mede door het bijhouden van trends en wetgeving op het gebied van salarisadministratie, is het platform uitgebreid en biedt het nog meer mogelijkheden voor franchiseformules. Nmbrs heeft een duidelijke missie: een internationaal HR- en salarisplatform ontwikkelen, waarbij het optimaliseren van HR-processen centraal staat.

Nmbrs helpt

Nmbrs biedt de meest optimale en effectieve ondersteuning voor franchisenemers van verschillende franchiseformules. Het succes van de franchiseformule schuilt zich in het bieden van één standaard voor alle franchisevestigingen, dit kan via Nmbrs. Bij Nmbrs kan je kiezen tussen twee scenario’s voor de franchisenemer: van minimale bemoeienis tot volledige controle. Hierdoor kan er in worden ingespeeld op de behoeftes van de franchisenemer. Door de ondersteuning kan de franchisenemer zich focussen op wat écht belangrijk is binnen de franchiseformule.

De software

Nmbrs biedt standaard integraties, zoals het automatisch versturen van loonaangiftes en het berekenen van reiskosten door de koppeling van Google Maps. Ook is Nmbrs eenvoudig te koppelen aan applicaties, waardoor documenten automatisch kunnen worden verstuurd. Hierbij kan er worden gedacht aan het maken van een API koppeling met boekhoud-, recruitment-, planning- en tijdregistratie software. Hierdoor kan de franchisenemer de focus leggen op andere werkzaamheden binnen de formule.

Vanaf moment één heeft Nmbrs besloten dat alles wat in Nmbrs beschikbaar is ook zichtbaar moet zijn via de API. Omdat het koppelen zo makkelijk is, heeft Nmbrs wel 120 partners die met één druk op de knop gegevens uitwisselen. Onder andere Jumbo, Domino’s Pizza en Sushipint maken al gebruikt van de software van Nmbrs.

[box]Interesse in een samenwerking met Nmbrs? Klik dan hier.[/box]
×