Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Hubo sluit partnerschap met RTL-programma

Franchiseformule Hubo is een partnerschap aangegaan met een nieuw tv-programma: “Doe Het Lekker Zelf”. Het programma is voor  het eerst te zien op woensdag 28 februari om 20.30 uur bij RTL 4. Het programma wordt gepresenteerd door Chantal Janzen en gaat over een afvalrace met de meest talentvolle alleskunners van Nederland. Hubo is samen met Multimate trotse partner van dit nieuwe programma. Dit is op verschillende manieren terug te zien in het programma.

Acht kandidaten gaan in 6 afleveringen met elkaar de strijd aan om als beste, meest creatieve alleskunner uit de bus te komen. Iedere aflevering bestaat kleine en een grote opdracht. De hoofdprijs voor de uiteindelijke winnaar van het programma is een shoptegoed ter waarde van € 10.000,- aangeboden door Multimate of Hubo.

De set is mede ingericht met materialen van Multimate en Hubo. Zo is er een kleine ‘bouwmarkt’ nagebouwd met allerlei materialen die de kandidaten kunnen gebruiken om de opdracht zo goed mogelijk uit te voeren.

Een belangrijke rol in het programma is weggelegd voor Harrie, Multimate ondernemer uit Leveroy. Hij helpt de kandidaten daar waar nodig en mogelijk. Zo helpt hij bij de keuze van de materialen en geeft tips een aanwijzingen ten tijde van de opdrachten.

Met ruim 220 winkels zijn Hubo en Multimate de grootste en meest service gerichte doe-het-zelf-keten van Nederland.

×