Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Hubo test concept op twee nieuwe locaties

11 april 2018
Doe-het-zelf-keten Hubo is met de opening van Hubo Woudenberg 9 november jl. een nieuwe richting ingeslagen waarin de visie ‘zorgeloos wonen’ centraal staat. Hierbij hoort ook een volledig nieuw ingerichte winkel in een volledig nieuwe huisstijl. De formule Hubo kent vele verschillende winkelformaten. Het nieuwe concept is daarom schaalbaar en gaat nu getest worden in 2 nieuwe winkels: Hubo Meerkerk en Multimate Holten. Beide winkels worden in het tweede kwartaal van dit jaar volledig omgebouwd naar de nieuwe Hubo stijl.

Met het vernieuwde concept wil Hubo een totaaloplossing bieden voor iedere klant, van ervaren tot beginnende klusser. Met Hubo Meerkerk en Hubo Holten, nu nog actief als Multimate, heeft Hubo drie testlocaties met verschillende verkoopvloeroppervlakten. Daardoor kan alles goed getest worden en op de juiste manier geschaald worden.

“Door wat eerdere wisselingen van formule, is onze winkel wel toe aan een opfrisbeurt. Even alle oude kleuren en stijlen er uit en klaar voor de toekomst. En de vernieuwde formule ziet er gewoon heel goed uit, de klant wordt geïnspireerd in de nieuwe winkel. Al met al de perfecte timing voor de ombouw.” verklaren franchisenemers Jan en Peter van den Berg van Hubo Meerkerk. “Wij worden gezien als testwinkel, in Woudenberg is alles in het groot neergezet, bij ons wordt hetzelfde verhaal verteld en uitgedragen maar dan op minder vierkante meters.”

Met de drie testwinkels van verschillende oppervlaktes bouwt Hubo verder aan de eenduidige uitstraling van de formule.

×