Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Hugo Veldhuis versterkt 123Wonen in Eindhoven

Met trots kondigen we een nieuwe toevoeging aan het 123Wonen-netwerk aan: Hugo Veldhuis sluit zich aan als franchisenemer voor het rayon Eindhoven. Zijn toetreding belooft een nieuwe dynamiek in de lokale vastgoedmarkt, wat zal resulteren in nog meer succesvolle verhuurtransacties voor zowel huurders als verhuurders.

Met zijn passie voor vastgoed en een sterk ondernemerschap, brengt Hugo Veldhuis waardevolle ervaring en expertise mee vanuit zijn bedrijf, Veldhuis Vastgoed. Hij staat al bekend als een prominente speler voor expats in de regio en zal nu zijn diensten uitbreiden naar verhuur, aanhuur en vastgoedbeheer door de formule van 123Wonen te omarmen. Na een succesvolle samenwerking in het verleden zijn we ervan overtuigd dat Hugo een waardevolle aanvulling zal zijn op ons groeiende netwerk.

Hugo’s enthousiasme voor de vastgoedmarkt in Eindhoven en zijn sterke band met de lokale gemeenschap maken hem de ideale partner om 123Wonen verder te versterken als dé verhuurspecialist in de regio. Met zijn diepgaande kennis en zijn toewijding aan het helpen van mensen bij het vinden van hun ideale woning, staat hij klaar om de verwachtingen van huurders en verhuurders te overtreffen.

Heeft u vragen of bent u geïnteresseerd in het huren, verhuren of beheren van uw woning in de regio Eindhoven? Aarzel dan niet om contact op te nemen met Hugo Veldhuis via hugo@123wonen.nl en ontdek hoe 123Wonen uw vastgoedervaring naar nieuwe hoogten kan tillen!

Welkom aan boord, Hugo! Samen bouwen we aan een succesvolle toekomst in Eindhoven en de omliggende gemeenten!

Ontvang gratis meer informatie over 123Wonen

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef

Meer informatie over franchisen bij

123Wonen

×