Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Hulp nodig bij de aanpassing van uw franchiseovereenkomst?

14 juli 2022

Vanaf 1 januari 2023 moeten ook franchiseovereenkomsten die zijn gesloten vóór 1 januari 2021 volledig voldoen aan de Wet franchise. act FORT komt nog geregeld franchisegevers en -nemers tegen die (nog) niet bezig zijn met de aanpassing van hun overeenkomst aan de wet. Sommigen zijn zich er niet van bewust dat wijzigingen noodzakelijk zijn. Het act FORT franchiseteam ziet echter vooral dat partijen de duur van de onderhandelingen onderschatten. Dat is een risico want even snel de overeenkomst aanpassen zal in de praktijk vaak niet haalbaar zijn.

Wilt u de franchiseovereenkomst in overeenstemming brengen met de Wet franchise? Of sparren over de impact van deze wet? act FORT helpt u daar graag bij!

Op 1 september (voor franchisegevers) en op 8 september (voor franchisenemers) van 15:00 tot 17:30 uur organiseert het franchiseteam van act FORT twee rondetafelgesprekken in haar kantoor aan het Vondelpark in Amsterdam. In deze gesprekken kunt u met de franchisespecialisten en uw collega-franchisegevers of collega-franchisenemers discussiëren over de gevolgen van de nieuwe wet voor uw franchiseovereenkomst.

Meld je snel aan
De gesprekken worden afgesloten met een borrel in de tuin. Heeft u interesse om deel te nemen? Schrijf u dan snel in, want het aantal plaatsen is beperkt. Aan de rondetafelgesprekken zijn geen kosten verbonden. Aanmelden kan via deze link: Rondetafelgesprekken.

×