Hulpstudent.nl Deventer groot succes

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Cindy Nijkamp, regiomanager van Hulpstudent.nl Deventer is momenteel twee maanden bezig om de formule uit te rollen, en met succes. Het aantal aanmeldingen begint te stijgen, en de studenten zijn erg tevreden met de goedbetaalde bijbaantjes.

In september 2013 is Nijkamp met Hulpstudent.nl gestart in Deventer. De organisatie bemiddelt tussen particulieren die hulp in de huishouding zoeken en studenten die op zoek zijn naar een leuke en goed betaalde bijbaan. Dat deze match werkt heeft zich eerder al in verschillende regio’s bewezen en blijkt nu ook in Deventer te werken. Klanten kunnen de student inzetten voor o.a. hulp in de huishouding, oppashulp, bijles of tuinonderhoud. Voor elke student wordt een vast tarief gevraagd, ongeacht de taak.

Het valt Nijkamp op dat in haar regio Deventer relatief veel om bijles gevraagd wordt. ‘’Zowel voor leerlingen van de basis- als de middelbare school komen er veel aanvragen binnen. Er kwam zelfs een aanvraag van iemand die jarenlang in Griekenland heeft gewoond en graag zijn/haar Nederlands wil bijspijkeren!’’

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

skyscraper-banner-website