Husse bezorgt nu ook in de provincie Groningen

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Franchiseformule Husse heeft haar dekkingsgebied aanzienlijk weten te vergroten dankzij het aansluiten van franchisenemer Martijn. De nieuwe franchisenemer kon na ondertekenen van de franchiseovereenkomst heel Oost-Groningen tot zijn rayon rekenen. “De bedoeling is dat Martijn naast Oost-Groningen ook stad Groningen gaat bedienen. Dit totdat daar een geschikte franchisenemer gevonden is”, aldus formule manager Jacques Kooiker.

Husse noemt de groei die zij doormaakt exponentieel. “Naast onze eigen webshop maakt Husse sinds kort met veel succes ook gebruik van de bekendste webshop van Nederland”, aldus Kooiker. De bedoeling is dat het gebruik van een webshop met deze naamsbekendheid de franchisenemers een boost zal geven in omzet.

“Tot dusver zijn wij dan ook uiterst tevreden, we merken dat bepaalde producten die wij bieden erg in trek zijn. Dit komt door zowel de prijsstelling als de kwaliteit. Veel consumenten krijgen van dierenartsen het advies over te stappen naar bepaalde voeding en zijn dan vaak via dierenspeciaalzaken of via de dierenarts zelf behoorlijk wat geld kwijt. Vervolgens gaan ze dus op internet zoeken naar deze producten en komen ze snel bij ons uit voor deze producten”, zegt Kooiker.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

skyscraper-banner-website