Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Husse presenteert plannen voor 2016

23 januari 2016
Het jaar 2015 is voor franchiseformule Husse een succesvol jaar geweest. Het team van franchisenemers telt inmiddels negen franchiseondernemingen verspreid over 12 regio’s. De verwachtingen zijn daarom voor 2016 hoog. Naast een uitbereiding van het aantal franchisenemers wil Husse ook hard gaan werken aan het merk Husse in Nederland.

Husse is sponsorovereenkomsten aangegaan met een aantal goede doelen en sportverenigingen, de verenigingen profiteren van de sponsoring en leden kunnen ook extra inkomsten voor hun vereniging realiseren door Husse te promoten. Ook heeft Husse haar focus gelegd op beleving van het merk en presentatie van haar producten op de Huishoudbeurs tijdens het Best Friend Event.

“De producten die wij bieden zijn van buitengewoon hoge kwaliteit, er is dus veel behoefte aan franchisenemers die dit kunnen vertalen naar de markt. Dus niet alleen als ondernemer deze producten promoten, maar vooral als deskundige. Gelukkig hebben wij afgelopen jaar franchisenemers aangesloten die weten wat het is om een goed product op de markt te zetten. Wij hopen dan ook in 2016 het team uit te breiden met nog meer enthousiaste ondernemers die het merk Husse willen versterken” aldus Jacques Kooiker, formule manager Husse.