Husse verwelkomt franchisenemer voor regio Haarlem

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Franchiseformule Husse is sinds eind vorige maand weer een franchisenemer rijker. De franchisenemer gaat de regio Haarlem voor zijn rekening nemen. Formulemanager Jacques Kooiker over de franchisenemer: “ Hij heeft zelf al de nodige ervaring binnen franchiseland en uiteraard met huisdieren. Voor Husse een geweldige match.”

De dierbenodigdheden formule is nog op zoek naar franchisenemers door het hele land. “We weten van een aantal regio’s dat het voor ons belangrijk is daar zo spoedig mogelijk een franchisenemer te vinden, denk bijvoorbeeld aan de steden Amersfoort, Zwolle, Utrecht en Eindhoven. Deze steden kunnen met de juiste franchisenemer enorm meewerken aan onze branding”, aldus Kooiker.

Naast de zoektocht naar franchisenemers zijn er binnen de R&D afdeling van Husse Zweden ook nieuwe ontwikkelingen. “Er zijn de afgelopen maanden diverse nieuwe producten toegevoegd aan het assortiment.” Kooiker geeft aan dat deze ontwikkelingen van belang zijn voor zowel de franchisenemers als de formule. “Er wordt continu gekeken naar nieuwe producten die nog beter aansluiten op de wensen van de consument.”

Bent u geïnteresseerd? Klik dan hier voor meer informatie over Husse.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.