Hypotheekshop-franchisenemers richten formule ‘Freek’ op

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Vier franchisenemers van De Hypotheekshop gaan per 1 januari van start met een eigen hypotheekadviesformule: Freek. De vier franchisenemers: Herman Broere, Aad Kraaij, Johan Neuteboom en Leon Straathof hebben samen 9 Hypotheekshop-vestigingen.

Freek is een hypotheekadviesformule die consumenten ondersteunt in de zoektocht naar het vinden en aflossen van een hypotheek. “De naam ‘Freek’ is gekozen omdat een echte naam als merk vertrouwen wekt bij consumenten”, aldus het viertal. Freek is een coöperatie zonder winstoogmerk. De kosten voor de leden zijn lager, omdat ze worden bepaald door de leden in de ledenvergadering.

Franchisenemer Kraaij laat weten dat het viertal deels vanwege de kosten en deels vanwege de beperking in inspraak kiest voor een eigen formule. “De keten is in handen van een Amerikaanse participatiemaatschappij die besluiten neemt waar je als franchisenemer minder inspraak in hebt. Het coöperatieve is verdwenen”, aldus Kraaij.

Franchiseformule Freek met de negen vestigingen in Alphen aan den Rijn, Bodegraven, Castricum, IJsselstein, Nieuw-Vennep, Noordwijk, Katwijk, Voorhout en Zaandam. Het doel van de franchisenemers is om dat aantal aan het eind van het jaar te verhogen naar 15 en in 2017 te verdubbelen.

Delen:

Laatste franchisenieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

skyscraper-banner-website