Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

iDevice+ groeit met 11 franchisenemers

Een maand geleden telde franchiseformule iDevice+ zes franchisenemers, nu een maand later is de formule doorgegroeid naar 11 franchisenemers. iDevice+ is nu gevestigd in Aalburg, Amersfoort, Amsterdam, Barneveld, Druten, Ermelo, Gouda, Kampen, Zaanstad en Zaltbommel.  iDevice+ repareert iPhones en iPads met voornamelijk originele onderdelen door gediplomeerde reparateurs.

“Voor de komende tijd verwachten we nog een aantal openingen. Deze zijn allemaal in het midden van het land. We zijn blij met het vertrouwen wat wij krijgen van iedere franchisenemer maar we zouden graag op korte termijn uitbreiden met franchisenemers in de uiterst noordelijke en zuidelijke provincies en we zoeken daar dus ook nog zeker geschikte kandidaten voor via ons wervingsplatform iRepairPlus”, vertelt formule manager Raymond Koetsier.

Daarnaast vertelt Koetsier waarom hij denkt dat potentiële franchisenemers voor zijn telecom-formule kiezen. “De kracht van de formule is het open en eerlijke no-nonsense verhaal waarbij de verdiensten liggen bij de franchisenemer daar zij het meeste werk doen” aldus Raymond Koetsier.