iDevice+ verwelkomt twee nieuwe franchisenemers

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Onlangs sloten twee franchisenemers de overeenkomst met iPhone en iPad reparatieformule iDevice+. Uit eerdere berichten bleek dat de formule 4 nieuwe vestigingen op de planning had, maar daar zijn er dus nu twee bijgekomen. De formule beschikt momenteel over 13 franchisenemers.

iDevice+ heeft nu vestigingen in Aalburg, Amersfoort, Amsterdam, Barneveld, Druten, Ermelo, Gouda, Hellendoorn, Kampen, Oldambt, Zaanstad en Zaltbommel. Formulemanager Raymond Koetsier laat weten: “Voor de komende tijd verwachten we nog een aantal openingen. We zijn blij met het vertrouwen wat wij krijgen van iedere franchisenemer maar we willen op korte termijn blijven uitbreiden met franchisenemers en we zoeken dus ook nog zeker geschikte kandidaten voor alle regio’s via ons wervingsplatform iRepairPlus.”

Koetsier wijdt de toename van franchisenemers aan het open en eerlijke no-nonsense verhaal van de formule. “De verdiensten liggen bij de franchisenemer daar zij het meeste werk doen’’, aldus de formulemanager van iDevice+.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

skyscraper-banner-website