Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Ierse formule Freshly Chopped betreedt Nederlandse markt

Norbert Verheijden, franchisemanager Freshly Chopped Nederland

De van oorsprong Ierse franchiseformule Freshly Chopped maakt een grote internationale groei door. Momenteel telt de keten ruim 50 restaurants in Ierland, Verenigd Koninkrijk en op Cyprus. Freshly Chopped heeft nu ook groeiambities binnen de Nederlandse markt. Afgelopen maart heeft de formule de deuren van de eerste vestiging in Nederland geopend. Het restaurant is gevestigd aan de Stationsweg in Leiden. In de komende jaren hoopt de formule verder uit te breiden naar diverse locaties door heel het land.

Internationale groeiambities

Gasten kunnen in de restaurants van Freshly Chopped terecht voor salades, choppitos en hot pots. Deze voedzame gerechten worden versbereid voor de ogen van de gast. In Ierland, het Verenigd Koninkrijk en op Cyprus is het concept van Freshly Chopped al een groot succes. Om deze reden ontstond de ambitie om verder uit te breiden binnen Europa. Met als gevolg dat de formule een master franchiseovereenkomst afsloot met Fresh Food Fast Company. Begin 2022 haalde Hans Wingender, Managing Director van Fresh Food Fast Company, de Ierse franchiseformule naar Nederland. Wingender verwierf voor een groot deel van Europa de master licentierechten.

Vers en gezond

Franchisemanager Norbert Verheijden verwacht dat het niet lang duurt voordat het concept een succes is onder het Nederlandse publiek. “Ook hier in Nederland zien wij een groeiende vraag naar gezonde en voedzame maaltijden. Tevens kijkt de overheid steeds kritischer naar de wetgeving omtrent het openen van fastfoodrestaurants. De regering wil de fastfood-groei reduceren. Ons doel is om een gezonde levensstijl voor een ieder mogelijk te maken,” aldus Norbert.

Onderdeel worden Freshly Chopped?

Om de groeiambities van Freshly Chopped te realiseren, is de formule opzoek naar ondernemers die het unieke concept in zijn of haar regio willen introduceren. Iemand die zich in wil zetten om van de formule een succes te maken in Nederland,” begint Norbert. “De geschikte kandidaat is iemand die de handen met ons ineen wil slaan omdat hij of zij gepassioneerd is over ons concept. Iemand die veel betekenis hecht aan gezond, duurzaam en voedzaam eten, maar ook waarde hecht aan de wijze waarop we dit willen bereiken. Een franchisenemer bij Freshly Chopped ziet maatschappelijk verantwoord ondernemen als vanzelfsprekend.” aldus Norbert.

Ambieer je het om in de toekomst meerdere vestigingen te openen? Alles is mogelijk in overleg. Vraag vrijblijvend informatie aan. “Dan gaan we samen het gesprek aan en bespreken we de mogelijkheden die bij jou passen,” aldus Norbert.

Are you ready to join the healthy food revolution?

Ontvang gratis meer informatie over Freshly Chopped

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef

Meer informatie over franchisen bij

Freshly Chopped

×