IGM Holding verwelkomt twee nieuwe vestigingen

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

baderie

Afgelopen januari heeft IGM Holding twee nieuwe vestigingen geopend. Zowel Van den Boomen als Groenen Veldhoven hanteren ieder een eigen aanpak en werkwijze. Groenen Veldhoven sluit daarom aan bij franchiseformule Bad in Beeld en Van den Boomen bij franchiseformule Baderie.

Baderie heeft een werkwijze waar Van den Boomen zich volledig in herkent en in gelooft. Dat is ook de directe aanleiding geweest voor de overstap van Van den Boomen geweest. Op deze manier kan de vestiging zich focussen op het verkopen van badkamers. Zodra de showroomuitverkoop achter de rug is, zal de showroom worden verbouwd en aangekleed naar het Baderie winkelconcept. Zolang de renovatie duurt, zal de showroom open blijven voor klanten, omdat de renovatie in stappen wordt gerealiseerd.

Groenen Veldhoven biedt inmiddels circa veertig jaar badkamers, keukens, bouwen, wonen en doe-het-zelf artikelen aan. De sanitairformule behoudt graag haar eigen identiteit en dat is de voornaamste reden waarom de vestiging aansluit bij Bad in Beeld. Zij behoudt daarmee haar eigen identiteit. Naast de verzorging van sanitair, biedt Bad in Beeld ook voor Groenen Veldhoven.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

  • Matheus

    Heerlijk he9, die aanloop naar kerst. Dit jaar kies ik voor meer de stroee kant. De vtwonen vond ik dit keer zo`n inspiratiebron, ik heb echt genoten van de combinatie van materialen en kleur.Groeten van Petra

    Reply

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.