Imaginarium shop-in-shop bij V&D

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Imaginarium

Speelgoedformule Imaginarium opent binnenkort haar eerste shop-in-shop-vestiging. De V&D in Amstelveen stelt 75 m² beschikbaar voor het assortiment van het speelgoedconcept. De kenmerkende huisstijl van de winkels zal ook binnen de V&D worden gehandhaafd.

Het warenhuis is een goede locatie voor Imaginarium, zo vertelt master-franchisenemer Cazijn Langeler tegen RetailNews.  ‘’Onze voorkeur ging sowieso uit naar een warenhuis, want daar komen veel mensen. V&D heeft de weg omhoog weer gevonden en beidt een verrassend assortiment. Een partij als bijvoorbeeld de Bijenkorf staat bij veel mensen bekend als high-end, en dat is niet wat we willen zijn. Als de shop-in-shop in Amstelveen succesvol blijkt te zijn, willen we graag uitbreiden. V&D heeft veel warenhuizen op interessante locaties.’’

Imaginarium wil graag blijven groeien. De Spaanse keten heeft inmiddels vestigingen in Amsterdam, Amstelveen, Arnhem en Haarlem.  De Amstelveense shop-in-shop opent 17 november. Kinderen kunnen zich dan laten schminken voor de Sinterklaasintocht en ontvangen een presentje bij bestedingen boven de €5,-.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.