In Person Beste Werkgever in de zakelijke dienstverlening

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

in person
Franchiseformule In Person Uitzendbureau is voor het tweede jaar op rij een van de 3 beste werkgevers in de categorie ‘ zakelijke dienstverlening’  in Nederland. Dat werd afgelopen dinsdag bekendgemaakt tijdens de presentatie van de Beste Werkgevers Award. Dit werd georganiseerd door Intermediair en Effectory. In Person is bovendien het hoogst genoteerde uitzendbureau.

Om een objectief oordeel te vellen over werkgeverschap in Nederland is dit jaar voor de 15e keer Het Beste Werkgeversonderzoek uitgevoerd. Meer dan 200.000 medewerkers beoordelen dan jaarlijks meer dan 350 werkgevers. Deze beoordelen gebeurt in twee categorieën, namelijk: “meer dan 1.000 medewerkers” en “minder dan 1.000 medewerkers”.

In Person deed dit jaar voor de tweede keer op rij mee aan de Beste Werkgevers Award. Herman Kok, oprichter en DGA van In Person, ziet de score als een bevestiging van de kracht van In Person: “Op het gebied van bevlogenheid, klantgerichtheid en veranderingsbereidheid scoren wij zeer hoog vergeleken met andere deelnemers. De 100% respons, wat nog niet eerder is voorgekomen bij de Beste Werkgevers Awards, is een fantastische bevestiging van de verbondenheid binnen In Person. Ik ben ervan overtuigd dat we de komende jaren verder weten door te groeien.”

In Person zoekt nog voor verschillende regio’s franchise ondernemers om aan de groeiende vraag te kunnen voldoen. Heeft u interesse? Vraag dan hier vrijblijvend het informatiepakket aan.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.