Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

In Person in top 3 Beste Werkgevers

Tijdens de presentatie van Beste Werkgevers Award, georganiseerd door Intermediair en Effectory, werd franchiseformule In Person Uitzendbureau benoemd tot een van de drie beste werkgevers in de categorie ‘zakelijke dienstverlening’ in Nederland. De franchiseformule was het enige uitzendbureau dat genomineerd was in de categorie ‘minder dan 1.000 medewerkers’.

Michiel Pot, franchisegever van In Person, is er van overtuigd dat dit een bevestiging is van de ontwikkeling van de franchiseformule. ‘’Onze eerste deelname aan de Beste Werkgevers Award is voor ons een mooi meetpunt in de ontwikkeling die we als organisatie doormaken. De kracht van onze organisatie zit in de bevlogenheid van onze collega’s, waarvoor vrijheid, verantwoordelijkheid en een gezamenlijke overtuiging essentieel zijn. Ik geloof dat we met deze deelname als basis een fantastisch vertrekpunt hebben om de komende jaren verder te bouwen aan het worden van De Beste Werkgever.’’

Dit jaar werd het Beste Werkgeversonderzoek voor de 14e keer uitgevoerd door Effectory en Intermediair. Jaarlijks beoordelen meer dan 200.000 werknemers meer dan 350 werkgevers in twee categorieën: ‘meer dan 1.000 medewerkers’ en ‘minder dan 1.000 medewerkers’.

Dit was het eerste jaar dat In Person meedeed aan de award. Met name op de punten veranderingsbereidheid, bevlogenheid, klantgerichtheid en vitaliteit scoorde de formule hoog.